PÁLYÁZATOK

Projekt címe: Eszközbeszerzés és technológiai fejlesztés a MA-GIPSZ Kft. részére
A kedvezményezett neve: MA-GIPSZ Kft.
A szerződött támogatás összege: 4 887 769 Ft
Projekt azonosító száma: VP-3362669065

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében eszközbeszerzés általi technológiafejlesztés fog végbemenni a MA-GIPSZ Kft-nél.

A pályázati költségvetés legnagyobb részét a meglévő eszközpark fejlesztése teszi ki, amik a napi munkavégzéshez nélkülözhetetlen eszközök beszerzését jelenti, továbbá a hegesztőipari eszközök, amelyek segítségével a megrendelés állományát tudja a cég tovább bővíteni. A jelenlegi építőipari tendenciákat figyelembe véve, jelentősen növekvő igényt tapasztalnak mind a nagyobb, mind a kisebb projektekben folytatott építkezéseken a különböző fémipari munkák nagy munka magasságban történő elvégzésére. Így hosszas mérlegelést követően jutottak arra az álláspontra, hogy a meglévő eszközkapacitásukat bővíteni szükséges, a megnövekedett igények kielégítése céljából.

A fejlesztésnek köszönhetően a MA-GIPSZ Kft. fenn tudja tartani versenyképességét a piacon, munkáját hatékonyabban tudja majd elvégezni, ezáltal több megrendelést is ki fognak tudni szolgálni, amely hosszú távon árbevétel növekedést fog eredményezni a cégnek.

A kedvezményezett neve: MA-GIPSZ Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: Technológiai fejlesztés megvalósulása a MA-GIPSZ Korlátolt Felelősségű Társaságnál.

A támogatás összege: 9 956 508 Ft

A projekt: A MA-GIPSZ Kft. 9,86 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi 2020 keretei között meghirdetett GINOP-1.2.9-20-2021-05312-es kódszámú felhíváson.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05312

A pályázati költségvetés legnagyobb részét a meglévő eszközparkunk fejlesztése teszi ki, úgy mint a Dewalt akkus gépcsomag, és a HP asztali számítógép konfiguráció, amik a napi munkavégzéshez nélkülözhetetlen eszközök beszerzését jelenti, továbbá az elektromos ollós személyemelő gép megrendelése, melynek segítségével a megrendelés állományunkat tudjuk tovább bővíteni, hiszen az emelő segítésével olyan megbízásokat is tudunk teljesíteni, amik a munkamagasságból kifolyólag eddig nem lettek volna kivitelezhetők. A jelenlegi építőipari tendenciákat figyelembe véve, jelentősen növekvő igényt tapasztaltunk mind a nagyobb, mind a kisebb projektekben folytatott építkezéseken a különböző fémipari munkák nagy munka magasságban történő elvégzésére. Így hosszas mérlegelést követően jutottunk arra az álláspontra, hogy a meglévő eszköz és humánkapacitásunkat bővítenünk szükséges, a megnövekedett igények kielégítése céljából. Számításaink szerint ezen megrendelések hosszú éveken keresztül fent fognak maradni, így a voksunkat egy minőségi megbízható gyártótól származó emelő beszerzése mellett tettük le. Reményeink szerint a döntés az elkövetkezendő évek során sokszorosan meg fog térülni. A projekt fő tárgyát képező eszközök beszerzése mellett, szintén fontos eleme a pályázati költségvetésünknek három munkaválónk bértámogatása, akik szakmai támogatás nélkül nem tudnánk sikerrel kivitelezni e kapcsolódó szolgáltatásunkat. A fenti fejlesztések mellet a meglévő infrastruktúra fejlesztése is fontos számunkra, így a pályázat keretén belül a 7026 Madocsa, Mester utca 18 szám alatt megtalálható a székhely korszerűsítése is megvalósul. A fejlesztéssel a társaság versenyképessége és a piaci pozíciójának erősödésében fogjuk látni a változást. Azáltal, hogy csökkenni fog az épület energiaigénye, mellyel egyidejűleg a költségek is csökkennek, a cég több igényt fog tudni kielégíteni, nagyobb minőségbeli és üzletkörnyezeti változást fog tudni eredményezni. Továbbá növekszik a cégen belül a környezettudatosság, hozzájárul a klímaváltozás mérsékléséhez és az ökológiai lábnyomának jelentős csökkentéséhez.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.