ALUTECH REDŐNYKAPU

Az Alutech redőnykapuk tökéletesen alkalmasak magán és társasházi felhasználásban,  valamint gyártási és tárolási helyiségekhez. Különböző típusú profilok segítségével bíztosítani tudják a megfelelő szigetelést, szellőzést és fényáteresztést. Az Alutech redőnyök megbízhatóak, könnyen kezelhetők, tökéletesen illeszkednek az adott helyszínhez. A redőnyök tervezési jellemzői miatt olyan nyílásokra alkalmasak, ahol a felső részen akadályok vannak például közművek (vízellátást, elektromos vezetékek stb.)

A redőnyök megfelelnek az Orosz Föderációban a redőnyökre alkalmazandó műszaki követelményeknek (GOST R 52502–2012), valamint a biztonság és a szélállóság területén érvényes európai szabványoknak (EN 13241-1, EN 12424).

Álltalános jellemzők:

  • profilok vastagsága: 19 mm
  • Az alumínium profil vastagsága 0,49 mm
  • A bevonat vastagsága: 30 mikron
  • Akár 5000 emelési és süllyesztési ciklus karbantartás mentesen
  • 13 standard szín
  • 5 fautánzatú szín

Szigetelt Profilok:

AG / 77 – profil lágyhab töltelékkel. A profilok kiváló minőségű alumínium szalagból készülnek, egyedi festékréteggel, nagy kopásállósággal jellemezve.

Extrudált profilok:

EA / 77 – extrudált szellőzőprofil. További légcserét biztosít a helyiségben.

Bevilágító profilok:

EV/77W – extrudált átlátszó profil. Részleges fényáteresztést és bevilágítást biztosít. Átlátszó PI/77 polikarbonát betétekkel.

Védődobozok:

A Prestige redőnyökhöz különféle méretű, 45 fokos görgővezető dobozok érhetők el – 250 és 405 mm között.

Vezetősín:

Az Alutech által kínált vezetősín kétoldali szigetelést ad a redőnyrácsoknak, kívül egy kefe szigetelés, míg belül egy gumicsík véd a szélterhelés ellen.

Meghajtás:

A redőnykapuk beépített elektromos hajtásokkal vannak ellátva, melyek kívülről nem láthatóak. A vezérlőrendszer akadályérzékeléssel van ellátva, így felismeri a kapu elé kerülő akadályokat.

Vészhelyzeti kézi rendszer:

Továbbá egy kézi vészhelyzeti nyitás is megoldott, amely áramszünet esetén lehetővé teszi a kapu kinyitását.