RÓLUNK

Tevékenységünket 2010-ben kezdtük meg, már mint kaputechnikával foglalkozó egyéni vállalkozás. A folyamatosan növekvő megbízási számoknak köszönhetően döntöttünk vállalkozási forma változtatásán. Így 2012-ben született meg egy családi vállalkozás. Ekkor egyesült össze apa és fia két tevékenysége egy céggé és alakult ki a mai MA-GIPSZ Kft. Cégünk az elmúlt időszakban számtalan lakossági és rengeteg munkára fordított időnek köszönhetően több céges megbízást is teljesített. Cégünk folyamatosan fejlődik, igyekszünk a technikával lépést tartani, fejleszteni műszaki hátterünket és szakmai tudásunkat. Folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot új beszállító partnereinkkel is, ezáltal termékpalettánkat növelve.

Nem dolgozunk ügynökökkel, közvetlen kapcsolatban állunk a gyártókkal és az importőrökkel, ezért az Ön által fizetendő árakra nem rakódnak rá jutalékok és plusz költségek. A beépített termékekre esetenként több éves garanciát vállalnak a gyártók. Szakszerű szervizelést és alkatrészellátást is biztosítunk.

Az elmúlt időszakban munkánk során sikerült kiválasztani azon termékeket, melyek mind árban, mind minőségben maximálisan kielégítik ügyfeleink elvárásait.

Üdvözlettel,

Ifj. Magyarics László
ügyvezető